Ispartakule'ye rezidans inşa edilecek

s

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 16 Mart'ta ikinci oturumunu gerçekleştirilmişti. İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin kazananı en yüksek teklifi veren Torkam İnşaat'ın olmuştu.

BÖLGENİN MERKEZİ OLACAK

Toplam 47 bin 168,49 metrekare parsel alanı, 82 bin 336,98 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olan arsaya Torkam İnşaat arsa satışı karşılığı gelir payı toplam geliri olarak 132 milyon lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 600 milyon lira teklif vermişti.

Torkam İnşaat'ın Ispartakul'de hayata geçireceği projede farklı bir mimari yaklaşım ortaya koyarak bölgenin merkezini oluşturmayı planlıyor.

REZİDANS VE TİCARİ BİRİMLERDEN OLUŞACAK

Torkam, ticari imarlı arsa üzerinde rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa etmeyi planlıyor. Projenin özellikle cephe tasarımı ve bina formlarıyla Ispartakule’ye yeni bir hava kazandırması öngörülüyor.

Bölgede, Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM bağlantı yollarının planlanmış olması, metro ve hafif raylı sistem çalışmalarının başlaması ve Emlak Konut projelerinin peş peşe hayata geçirilmiş olması Ispartakule’yi konut sektörünün odağına koydu. Ispartakule'de satışı gerçekleştirilen arsanın Stüdyo 24 projesi ve Unikonut projesine komşu konumunda bulunuyor.