İstanbul Valisi Vasip Şahin'den bayram mesajı

İstanbul Valisi Vasip Şahin'den bayram mesajı

İstanbul Valiliği'nde Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen törende İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Merkez Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak ile Merkez Valileri Celalettin Cerrah, Halil Ulusoy ve Yusuf Yavaşcan ildeki kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerinin bayramlarını kutladı.

VALİ ŞAHİN'İN İLK BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, İstanbul Vali Yardımcıları'nın da hazır bulunduğu bayramlaşma töreni, İstanbul Valiliği Büyük Salonu'nda saat 14.00'da başladı. Tören aynı zamanda valiler kararnamesiyle İstanbul'a atanan Vali Şahin'in ilk bayramlaşma töreni oldu.

Törenin ardından Vali Vasip Şahin basın mensuplarına kurban bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

"HERKESE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM"

İstanbulluların bayramını şimdiden kutlayan Şahin, "Önümüzdeki cumartesi gününden itibaren idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'nın tüm İstanbullular için hayırlara vesile olmasını diliyor, tebrik ediyorum. Başta emniyet, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlarımızla İstanbulluların rahat bir bayram geçirmesi için her türlü tedbirler alındı. Bunlar en iyi ve titiz bir şekilde uygulanacaktır. Herkese iyi bayramlar diliyorum" diye konuştu.