İstanbul'da Imany rüzgarı
AA

Günümüz soul müziğine zenginlik katan Imany. Volkswagen Arena’da gerçekleşen konserde, "İstabul'a defalarca geldim. İstanbul gerçekten harika bir şehir. Bunu içtenlikle söylüyorum. İnanılmaz güzel bir şehir. Hepiniz hoş geldiniz." dedi.

İstanbul'da Imany rüzgarı

İstanbul'un gezegendeki en güzel şehir olduğunu savunan Imany, defalarca "Adalet ve eşitlik için kapımı çal İstanbul." diyerek, sevenlerini coşturdu.

Yoğun istek üzerine konseri uzatan Imany, "You Will Never Know", "Don't Be So Shy", "Slow  Down", "Plase And Change" ve "The Shape of A Broken Heart" gibi sevilen parçalarını seslendirdi.

İstanbul'da Imany rüzgarı

IMANY KİMDİR

Komor Adaları asıllı Imany, 1979 yılında Fransa’nın Martigues bölgesinde doğdu. On yedi yaşında New York'a gidip bir mankenlik ajansıyla sözleşme yapan sanatçı, Amerika’da 7 sene kaldıktan sonra Tracy Chapman’ın ”Talkin’ Bout a Revolution” şarkısından etkilenerek ani bir kararla şarkıcı olmayı seçti.

İstanbul'da Imany rüzgarı

2011 yılında piyasaya çıkan ilk albümü ”The Shape Of a Broken Heart”, kısa sürede çok satan albümlere verilen Altın Plak Ödülü sahibi oldu. Adını ilk ”You Will Never Know” şarkısıyla duyuran sanatçı, son şarkısı ”Don't Be So Shy” ile müzik listelerini alt üst etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)