İstanbul'da palalı kavga kameralara yansıdı

pala

Maltepe'de inşaat işçileri ile mahallenin gençleri kavga etti. Palalı, bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Kavgada palalar, bıçaklar çekilirken o anlar kameralara yansıdı.

UYUŞTURUCU KULLANAN GENÇLER

Olay, Maltepe'nin çıkan olaylarıyla meşhur mahallesi Gülsuyu mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, mahallenin uyuşturucu kullanan bazı gençleri ile mahallede bir inşaatta çalışan işçiler arasında sözlü atışmayla başlayan tartışma sopalı, bıçaklı, palalı kavgaya dönüştü.

İstanbul'da palalı kavga kameralara yansıdı - Video

İstanbul'da palalı kavga kameralara yansıdı

10 KİŞİ BİRBİRİNE GİRDİ

Yaklaşık 10 kişinin birbirine girdiği kavgada inşaatta çalışan işçilerden İsa Yılmaz, İsmet Tali ve Muhacir Koç çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

İNŞAAT İŞÇİLERİ KAÇTI

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kavgada arkadaşları yaralanan diğer inşaat işçileri olay yerinden kaçarken, olay yerinde çalışma yapan olay yeri inceleme ekipleri kavgada kullanılan materyalleri incelemek için delil torbalarına koydu.

İstanbul'da palalı kavga kameralara yansıdı

MAHALLEDE CAN GÜVENLİĞİ YOK

Mahalle sakinleri duruma tepki göstererek, “Mahallede can güvenliğimiz yok. Uyuşturucu kullanıp önümüzü kesiyorlar. Kimseyi inandıramıyorum, dışarı çıkamıyoruz” dediler.