İstanbul'da sağanak tüm trafiği etkiledi
Ajanslar

İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle hayat olumsuz etkileniyor.

RAYLI ULAŞIM'DA SON DURUM

Metro İstanbul'un saat 17:30 itibariyle yaptığı açıklamada; "17:30 itibariyle M1 ve M2 hatlarında kısmi sefer yapılmakta olup, diğer hatlarda seferler sorunsuz sürmektedir." ifadelerine yer verildi ve şu tablo paylaşıldı.

İstanbul'da sağanak tüm trafiği etkiledi
Tablonun büyük halini görmek için üzerine tıklayınız...

SİLİVRİ'DE İNSANLAR BOTLARLA KURTARILIYOR

Silivri'de mahsur kalanlar botlarla kurtarılıyor.

İstanbul'da sağanak yağmur etkisi FOTO GALERİ

İstanbul'da sağanak tüm trafiği etkiledi

BOĞAZ GEMİ TRAFİĞİNE KAPATILDI

İstanbul Boğazı görüş mesafesinin düşmesi ve kuvvetli yağmur nedeniyle deniz trafiğine kapatıldı.

Gemicilik acentesi GAC tarafından yayımlanan bültende dünyanın başlıca deniz yollarından olan boğazın 08:30'dan itibaren iki yönde de trafiğe kapatıldığı belirtildi.

Basın Ekspres yolu yine sulara teslim VİDEO

AVRASYA TÜNELİ TRAFİĞE AÇILDI

Avrasya Tüneli'nde Asya-Avrupa yönü trafiğe kapatılmıştı. Sel baskını nedeniyle kapatılan Avrasya Tüneli trafiğe açıldı.

HAVALİMANLARINDA RÖTARLAR VAR

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sağanak yağış ve fırtına nedeniyle seferler rötarlı olarak gerçekleştiriliyor, bazı uçaklar ise diğer şehirlerdeki havalimanlarına yönlendiriliyor.

İstanbul'da sağanak yağmur VİDEO

İDO'DA İPTALLER VAR

Ayrıca, İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) Bostancı,Yenikapı, Marmara Adası ve Avşa Adası arasındaki deniz otobüsü, Bandırma ve Yenikapı arasındaki hızlı feribot seferlerinin bazıları yapılamadı.

İDO'nun 13.00'teki Yenikapı-Bandırma hızlı feribot, 14.00'teki Avşa-Marmara/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 15.00'teki Avşa-Marmara/Avcılar-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.