İstanbul'da satırlı iki kişi market soydu

SOYGUN

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Mehmet Akif Mahallesi, Erdoğan Caddesi'ndeki bir markette meydana gelen olayda, markete giren kar maskeli ve satırlı 2 genç, kasiyeri etkisiz hale getirerek, kasadaki yaklaşık 750 lirayı alarak kaçtı. Market çalışanı durumu hemen polise bildirdi.

2 SAAT SONRA YAKALANDI

Olay yerine gelen Sultanbeyli Asayiş Bürosu ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak tespit ettiği S.A. (16) ve H.C.'yi (16) olaydan 2 saat sonra çaldıkları paralarla birlikte yakaladı.

"FİLMDEN ETKİLENDİK"

Zanlılar, Emniyet'teki ifadelerinde suçlarını kabul ederek, filmlerde gördükleri soygun sahnesini uygulamak istediklerini söylediler. Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Satırlı soyguncular kamerada

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Soygun anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, markete giren 2 soyguncu, yanlarında getirdikleri satırlarla kasiyeri tehdit ediyor. Satırı görünce kasiyer kasadan uzaklaşıyor. Zanlılardan biri kasaya geçerek 750 lirayı alıyor. Zanlılar daha sonra marketten çıkıyor.