İstanbul'un en büyük sahil kasabası hayata geçiyor

Keleşoğlu'nun “İstanbul’un en büyük sahil kasabası” sloganı ile hayata geçirdiği Denizİstanbul projesi düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

KELEŞOĞLU İÇİN DÖNÜM NOKTASI

Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Keleş, Dursun Keleş, Holding İcra Kurulu Başkanı Özgür Tuğrul, Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir ve Kraft Mimarlık’tan Hakan Bağcı’nın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Denizİstanbul’un konut etaplarından Mercan Konakları ve Marina Evleri ile ilgili bilgi paylaşıldı.

İstanbul'un en büyük sahil kasabası hayata geçiyor

Toplantının açılış konuşmasını yapan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Denizİstanbul projesinin Keleşoğlu markası için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Keleş, “1976 yılından bu yana Capacity, Koru Florya, Vadistanbul, Pelican Hill, Ataköy Konakları, Arketip, Yalın Evler gibi sektöre ve bölgelere değer katan birçok sembol proje ürettik. Şimdi de tüm bu bilgi ve birikimimiz ile yola çıkarak İstanbul’un en büyük sahil kasabasını, Denizİstanbul’u tasarladık” dedi.

BÜYÜK KENTLERİN KARMAŞASINDAN KAÇILABİLECEK

1 milyon 200 bin m2’lik bir alana yayılan Denizİstanbul projesini global trendleri ve müşteri beklentilerini yakından inceleyerek hayata geçirdiklerini belirten Keleş, “Artık insanlarımız büyük kentlerin karmaşasından kaçabilecekleri, sevdiklerine daha fazla vakit ayırabilecekleri yavaş ve sakin hayatları tercih ediyor. Denizi ve İstanbul'u bir araya getiren İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul bu hayali gerçeğe dönüştürüyor” diye konuştu.

İstanbul'un en büyük sahil kasabası hayata geçiyor

KENT HAYATI DOĞA VE DENİZ İLE BULUŞTURUYOR

Lokasyon olarak Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Taksim'e 30 kilometre ve Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunan Denizİstanbul, sadece bir konut projesi değil.

Denizİstanbul, deniz kenarındaki kafeleri, restoranları, okulu, hastanesi, AVM'si, su sporları merkezi, güvenle ve keyifle dakikalarca yürünebilecek 1.5 kilometrelik kumsalı ve West İstanbul Marina’ sı ile kent hayatıyla doğayı ve denizi buluşturan yeni bir yaşam sunuyor.

İstanbul'un en büyük sahil kasabası hayata geçiyor

AZ KATLI APARTMAN DAİRESİ KONSEPTİ

Fuat Keleş konuşmasında Denizİstanbul'un Kalyon Evleri ve Marina Evleri'nin ardından temeli atılan Mercan Konakları hakkında bilgi verdi. Keleş, yıllar önce ilk örneklerini Ataköy'de tasarladıkları az katlı apartman dairesi konseptini Mercan Konakları'nda yeniden yorumladıklarını söyledi.

Tüm daireleri deniz manzaralı olan Mercan Konakları'nın her katında 2 daire bulunuyor. Mercan Konakları'nda yer alan 1+1 daireler 82 m2, 4+1 daireler ise 211 m2’lik büyüklükte tasarlandı. Lüksü, konforu ve fonksiyonu bir araya getiren Mercan Konakları, "Teras Bahçe" ve "Balkon Bahçe“ alternatifleri ile konak içinde müstakil bahçe ayrıcalığını sunuyor. Mercan Konakları yere kadar uzayan pencereleri ve Fransız balkonları ile doğa ve ev arasındaki sınırları ortadan kaldırıyor.

İstanbul'un en büyük sahil kasabası hayata geçiyor