İşte materyal tasarımlı Google Play'in görüntüleri

1

Android L sürümünde Materyal Tasarım dilini kullanan Google, bir yandan da yeni anlayışı Android işletim sisteminde yer verdiği çekirdek uygulamalara sunmayı sürdürüyor. Google Play için ilk olarak temmuz ayında Materyal Tasarım güncellemesinin ilk dalgası başlatıldı. Sızan yeni görüntüler ise Android L güncellemesinin resmen dağıtıma sunulması sonrası Google Play'in 5.0 numaralı sürümünü ortaya çıkardı.

İşte materyal tasarımlı Google Play'in görüntüleri

TASARIMDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİŞİM

Android Police sitesi tarafından yayınlanan görüntülerde, yaklaşık 6 hafta sonra dağıtılacak Android L'ye eşlik edecek Google Play'in tasarımından önemli değişimin yaşanacağını gösteriyor. Estetik bir yaklaşımın benimsendiği yeni  Google Play daha modern bir görüme kavuşuyor. Uygulama mağazasında renk blokları daha belirgin hale gelirken, uygulama simgelerinde ufak olsa da değişimler söz konusu.

İşte materyal tasarımlı Google Play'in görüntüleri

Her bölüm için farklı bir renk anlayışının benimsendiği Google Play'in 5.0 numaralı sürümü Android L güncellemesiyle dağıtıma sunulacak. Öncesinde de APK dosyasının sızdırılması muhtemel görünüyor.