İşte Roma'nın Salih için F.Bahçe'ye verdiği rakam

İşte Roma'nın Salih için F.Bahçe'ye verdiği rakam

Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe'de genç yıldız Salih Uçan ve geleceği konusundaki spekülasyonlar devam ediyor. Uçan'ın Aralık ayında AS Roma kulübünden aldığı teklifin de detayları belli oldu.

9 MİLYON EURO TEKLİF EDİLMİŞ

Bursaspor maçı sonrası "Evet Roma'dan teklif" geldi diyen Salih Uçan için İtalyan kulübünün Aralık ayında Fenerbahçe'ye yazılı olarak 9 milyon avroluk bir resmi teklif yaptığı öğrenildi.

LAZİO MAÇLARIYLA BAŞLADI

Salih Uçan için AS Roma'nın ısrarının ise Fenerbahçe ile Lazio arasında 2013 yılında oynanan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final karşılaşmaları sonrası başladığı, Roma gözlemcilerinin Salih'i bu karşılaşmalardan sonra sürekli izleyerek teknik ve yönetim kademesine rapor sunduğu belirtildi.

TEKLİF SALİH VE MENAJERİNE İLETİLDİ

Avrupa'da oynadığı ilk maçlarla ile birlikte dev bir kulübün kendine talip olmasını sağlayacak performansı gösteren Salih Uçan ve menajerinin Aralık ayında yöneticilerle yaptığı görüşmede ise Roma'nın teklifinin detaylarını öğrendiği, Salih ve menajerinin bu teklife "hayır" dediği ifade edildi.

"HAYIR" CEVABI VERİLDİ

Öte yandan konuyu bir süre teknik direktör Ersun Yanal ile tartışan Fenerbahçe kanadında, Roma'ya bu teklif için teşekkür edilirken İtalyan kulübüne olumsuz yanıt verildiği ortaya çıktı.