İstmarina ve Burgu Kule gayrimenkul ödülüne aday

ÖDÜL

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan DAP Yapı, Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe ayrıcalıklı ve benzersiz mimari projelere imza atan DAP Yapı, Avrupa ve Dünya çapında aldığı ödüllerle başarılarını tescillendiriyor.

ÖDÜLLE DÖNDÜ

European Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga Kule “Çoklu Rezidans Mimarisi“, 2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina “En İyi Ticari Arsa Geliştirme“ ve “Karma Kullanım Geliştirme “, Vazo Kule “Yüksek Bina Geliştirme (Konut)“ Burgu Kule ise “En İyi Otel Mimarisi“ ve “Karma Kullanım Geliştirme “ alanlarında ödüle layık görüldü. İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul’un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Yapı, DAP Vadisi projesiyle “Pazarlama Geliştirme “, A Ofis projesiyle “Ofis Geliştirme “ kategorilerinde ödül kazandı.

İstmarina ve Burgu Kule gayrimenkul ödülüne aday

DÜNYANIN EN İYİSİ OLMAYA ADAY

2014 yılında Dubai’de düzenlenen International Property Awards’e İstMarina projesi ile iştirak eden DAP Yapı, Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bırakarak, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde Dünya’nın En İyi Projesi ödülüne hak kazanmıştı. DAP Yapı İstMarina projesi ile bu yıl da “Ticari Arsa Geliştirme“ kategorisinde ‘Dünyanın En İyi’ projesine aday gösterildi. DAP Yapı İstMarina projesi ile birlikte 108 derece eğimi ile dünyada, bu yükseklikte bu denli eğimi yakalayan başka bir örneğin bulunmadığı Burgu Kule ile “Otel Mimarisi “ kategorisinde “Dünyanın En İyisi” olmaya aday oldu.

İstmarina ve Burgu Kule gayrimenkul ödülüne aday

SON 3 YILDA 33 ÖDÜL

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, elde ettikleri başarılara ilişkin şunları söyledi: “DAP Yapı olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığını da uluslararası platformlardan alıyoruz. 2013 yılında 9, 2014 yılında rekor kırarak 15, bu yılda 9 ödül kazanarak son üç senede 33 ödül kazanarak ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik. İstMarina ve Burgu Kule projelerimiz ise ‘Dünyanın En İyi’ projelerine aday gösterildi.”