İsviçreli genç Ferrari'sini yaktırdı
Ajanslar

İsviçreli genç milyoner babasının parasıyla edindiği Ferrari 458 İtalia model aracını sigortadan para alıp yenisiyle değiştirmek için yaktı.

İsviçreli genç Ferrari'sini yaktırdı

BABASI YENİ FERRARİ OLMAZ DEDİ

Olay iki gün önce yaşandı. 20 yaşındaki şımarık gerç uzun süredir Ferrarisi'ni sıfır model araçla değiştirmek istiyordu. Genç konuyu babasına açtığında ise milyoner baba yeni bir Ferrari fikrine karşı çıktı.

SİGORTADAN PARA ALMAYI PLANLADI

Sonunda gencin aklına sigorta parası geldi. Ferrari'yi sıradan bir yangında pert etmeyi planladı. Böylece sigorta şirketinden büyük bir meblağ alacak, istediği araca kavuşacaktı.

İsviçreli genç Ferrari'sini yaktırdı

ADAM TUTUP FERRARİ'Yİ YAKTIRDI

Bu iş için adam tuttu ve aracını Almanya-İsviçre sınırındaki bir bölgede yaktırdı. Ne var ki planda büyük bir eksiklik vardı. Ülkede adım başı bir güvenlik kamerası vardı ve kameralar olayı kaydetmişti..

SİGORTA ŞİRKETİ DOLANDIRICILIK DAVASI AÇTI

Sigorta şirketi hemen dolandırıcılık davası açtı. İsmi açıklanmayan genç 22 ay hapis ve para cezasına çarptırıldı. İngiliz Telegraph gazetesine göre garajda 14 lüks aracı olan genç, "En büyük hayalim Ferrari GTB'ye sahip olmaktı. Babam ikna olmuş olsaydı, bugün bunları yaşamak zorunda olmayacaktık" dedi.