İtalya'da 46 yaşındaki kadın genç sevgilisini alıkoydu
Ajanslar

İtalya’nın Napoli kenti yakınlarında, genç erkek-olgun kadın ilişkisinin irdelendiği filmlerden biri olarak nitelenen Mike Nichols’un 1967’de gösterime giren “The Graduate (Mezun)” adlı filmini anımsatan bir olay yaşandı.

İtalya'da 46 yaşındaki kadın genç sevgilisini alıkoydu

ROMANTİZM BİTTİ

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, henüz boşanmış olan İtalyan kadın, Campania bölgesinde tatilini geçirdiği sırada 25 yaşında bir gençle tanıştı. Çift başlangıçta romantik bir ilişki yaşadı, ancak daha sonra genç adam sebepsiz bir şekilde artık kadınla cinsel ilişkiye girmek istemediğini söyledi.

KADIN İNTİKAM İÇİN BODRUMA KİLİTLEDİ

Bunun üzerine kadının intikamı gecikmedi ve sevgilisini evinin bodrumuna kilitleyerek, onu bir şekilde ikna etmeye çalıştı. Çaresiz genç adam, küçük pencereden bağırarak, oradan geçenlerden yardım istedi.

KOMŞULAR POLİSİ ARADI

Tutsağın sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri, adamı kurtarırken, bir kişiyi alıkoymakla itham edilen kadın ise mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, şartlı bir şekilde kadını serbest bırakırken, duruşma tarihine kadar her gün denetimli serbestlik bürosunda imza vermesine hükmetti.