İzmir'de kafasına taş düşen bebeğin hayatı kurtuldu

izmir

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen olayda, Hamza ve Gülşen Filiz çiftinin 3 yaşındaki çocukları Eren Filiz'in başına evlerinin inşaatında oynarken taş düştü.

KİST TESPİT EDİLDİ

Küçük çocuk önce, Türkan Özilhan Devlet Hastanesine götürüldü. Burada çocuğun "başında çatlak olduğu" söylendi. Ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Eren için doktorlar beyin tomografisi istediğinde küçük çocuğun beyninde milyonlarca larva bulunan kist tespit edildi.

ÖLEBİLİRDİ

Sokak köpeklerinin yaydığı kist 'Hidatik' adı verilen son derece tehlikeli bir hastalıkla karşı karşıya olan Eren acilen ameliyata alındı ve beyninden bir tenis topu büyüklüğündeki kitle çıkarıldı. Doktorlar milyonda bir görülen kistlerin tehlike yarattığını ve alınmaması durumunda hayati risk teşkil edebileceğini belirtti.

İzmir'de kafasına taş düşen bebeğin hayatı kurtuldu

KARACİĞERİNDE DE KİST TESPİT EDİLDİ

Minik Eren'in annesi Gülşen Filiz yaşadıklarının bir mucize olduğunu ve Allah'a şükrettiklerini belirterek şöyle konuştu;

"İnşaatta oynarken kafasına taş geldi. Korkuyla hastaneye getirdik. Önce kafasında çatlak olduğunu daha sonra da kistleri tespit ettiler. Bir mucize gibi ortaya çıktı. Bir de durumumuz kötü olduğundan sağlıksız ortamda yaşadığı için bu duruma düştü çocuğum belki de. Doktorlar kedi köpek tüyünden olabileceğini söyledi. Küçük köpeklerle önüne geldiklerinde sürekli oynuyorlardı. Ama hakikaten her şerde bir hayır varmış. Allah’ın bir mucizesi. Şu an karaciğerinde de kist tespit edildi. Onun için de patoloji sonuçlarını bekliyoruz."