İzmir'de okul müdürünün tacizi telefonla açığa çıktı
ensonhaber.com

Olay, Selçuk ilçesinde meydana geldi. İddialara göre şimdilerde Tire’de görev yapan okul müdürü T.O., 2015 yılında okuldaki eski öğrencisi 17 yaşındaki S.T.'yi  taciz etti.

OKULU BIRAKTI

O yıllarda tacizin müdür odasında gerçekleştiği öne sürülürken, S.T. korkusundan kimseye bir şey söyleyemedi.

Müdürün tayini ise daha sonra Selçuk’tan Tire ilçesindeki bir okula çıktı. Genç kız, daha sonrada okulunu yarıda bıraktı ve açık öğretimden okumaya karar verdi.

TACİZE DEVAM ETTİ

İddialara göre ise T.O., genç kızı rahatsız etmeye devam etti. Son olarak 23 Ocak'ta T.O., açık öğretim kaydı için cep telefonuyla genç kıza ulaştı.

İzmir'de okul müdürünün tacizi telefonla açığa çıktı

"YALVARMAYA BAŞLADIM"

Genç kız, "Bana, 'Gel şu işlemlerini (açık öğretim kayıt) halledelim.' dedi. Beni arabasıyla aldı, işlemleri hallettik. Daha sonra ’Seni sporuna bırakayım.’ dedi; ama bırakmadı. Beni Aydın yönüne doğru, Acarlar köyünü geçtikten sonra bir ormanlık alana götürdü. Yalvarmaya başladım; ’Lütfen hocam kapıyı açın’ dedim. Açmadı kapıyı. O sırada kardeşim aradı. Hocanın söylediklerini duysun diye ben de telefonu çaktırmadan açtım." diye konuştu.

İzmir'de okul müdürünün tacizi telefonla açığa çıktı

"DOKUNMA, YAPMA, BEN İNMEK İSTİYORUM"

Genç kızın telefonu bilerek açık bırakmasıyla spor salonu hocası Hayri Ersu, taciz anına şahit oldu. Ersu, "Kızı taciz ettiğini duyduk ve kız kurtulmak için ’Dokunma, yapma, ben inmek istiyorum, arabanın kilitlerini aç’ diye bağırıyordu. Ben tabii bağırıyorum, ama sesim onlara ulaşamıyordu. Daha sonra T.O.’nun telefonuna ulaştık ve aradık. Kendisine, kızı hemen buraya getirmesini söyledik. O da, ’Benim yanımda kız falan yok’ dedi ve telefonu kapattı. Tekrar aradığımızda ’Konuşmalarınızın hepsini duyduk ve elimizde ses kayıtları var, hemen kızı buraya getir.’ diye söyledik ve çocuğu spor salonumuza getirdi. Benim de iki kızım var ve kızlarımı gözümün önüne getirerek sinirlerime hakim olamadığım için saldırmak zorunda kaldım." dedi.

SERBEST BIRAKILDI

T.O., sevk edildiği adliyede savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. T.O., Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO