İzmirli damat düğün günü hayatını kaybetti

izmir

İzmir Kınık- Bergama Karayolu'nun Yayakent Kavşağı'nda meydana gelen kazada, geçen cuma günü 20 yaşındaki Gülşah Binici ile resmi nikahı kıyılan, dün yapılması planlanan düğünle dünya evine girmeye hazırlanan yol yapım firmasında işçi Tayfun Özer, dün Poyracık Mahallesi Değirmen Bayırı'nda düzenlenen kına gecesinde eğlendi.

OTOMOBİL, REFÜJE ÇARPIP TAKLA ATTI

Kına gecesi sonrası Özer, çorba içmek için en yakın arkadaşı 23 yaşındaki Şirin Muhammet Kavaklı'nın yönetimindeki otomobille Yayakent Kavşağı yakınlarındaki bir restorana doğru yola çıktı. Bir süre sonra Kavaklı'nın henüz bilinmeyenle direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, orta refüje çarpıp takla attı.

İzmirli damat düğün günü hayatını kaybetti

HAYATINI KAYBETTİ

İki arkadaş telefonla sağlık ekipleri ve yakınlarını arayıp yardım istedi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Özer ile Kavaklı'yı ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı Özer, yapılan ilk müdahale sonrası İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sürücü Kavaklı'nın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

İzmirli damat düğün günü hayatını kaybetti

Damat Özer'in düğün eğlencesi öncesi ölüm haberini alan eşi Gülşah Özer ve yakınları sinir krizi geçirdi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.