İzmirliler istedi Binali Yıldırım kırmadı

Başbakanlık görevini üstlenmesinin ardından ilk bayramda milletvekili olduğu İzmir'e giden Başbakan Binali Yıldırım, çoşkulu kalabalığa seslendi.

Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu: "Bana veridğiniz bu başbakanlık sorumluluğunu İzmir'e yakışır şekilde yapmak için ne gerekiyorsa yapacağım, bunun sözünü İzmirlilere veriyorum. Hiçbir mazaretin arkasına saklanmayacağım.

"BURADAN BİR ÇAĞRIM VAR"

Belediyeler çalışmıyor demeyeceğim. Onların yapamadığı, yapmadığı işleri de yapacağız ve İzmir'in sorunlarını teker teker sona erdireceğiz. Bayram kucaklaşma dedik. Bayram kırgınlıkların, dargınlıkları bitirme dedik. Bayram kardeşliği arttırma dedik. Benim buradan bir çağrım var; bugün bayram, muhalefete de bir çağrım var.

İzmirliler istedi Binali Yıldırım kırmadı

SULTAN ALPARSLAN KÖPRÜSÜ

Gelin bayramlaşalım, ayrılıkları bir kenara bırakalım. Türkiye'nin geleceği için beraber olalım. En kötü günümüz bugün gibi olsun inşallah. Güzel, mutlu bayramlar diliyorum. Sultan Alparslan Köprüsü istiyoruz diyorlar İzmir'e. İki yakayıl birleştirmek için. Canınız sağolsun, onu da yapacağız merak etmeyin. Hiç merak etmeyin İzmir'in de geleceği aydınlık, Türkiye'nin de geleceği aydınlık. Hiç endişeniz olmasın."