Jailson: Cocu büyük başarılara sahip

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson, FB TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Jailson, Phillip Cocu'nun çok iyi bir teknik adam olduğunu ve biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu belirtti.

"RÜYAMI GERÇEKLEŞTİRDİM"

Jailson'un açıklamaları şu şekilde:

Adaptasyon sürecin nasıl gidiyor?

Jailson: Rüyamı ilk kez gerçekleştirdim, diyebilirim. Kariyerim için gerçekten çok önemli bir adımdı. Bu büyük kulüpte olduğum için çok mutluyum ve buradaki insanlara taraftarlara mutluluk verebilmek için çok çok çalışacağım.

Jailson: Cocu büyük başarılara sahip

COCU BÜYÜK ANTRENÖR AMA ZAMANA İHTİYACI VAR

Teknik direktörümüz Phillip Cocu ile ilişkilerin nasıl? Cocu'nun öne çıkan özellikleri neler?

Jailson: Kesinlikle çok büyük antrenör. PSV'de de çok büyük işler başardı. Buraya da geçmişteki büyük başarılarını tekrar yaşamak o yüzünü göstermek için geldi. Tabii ki biraz zaman gerekiyor. Çok fazla yeni oyuncu var. Kendi oyun sistemini oyunculara aşılamaya çalışıyor. Biraz zamana ihtiyacı var. Zamanla istediği oyun sistemini oturtacaktır. Ve bizde istediğimiz sonuçları alacağız.

Jailson: Cocu büyük başarılara sahip

OYUNCULARDAN ANLAYAN BİR HOCA

Teknik direktörümüz Phillip Cocu ile aranızda nasıl bir diyalog var. Senden saha içinde neler istiyor?

Jailson: Gerçekten kendisi çok büyük bir futbolcuydu, bizlere çok fazla tavsiyeler veriyor. Oyuncudan anlayan bir teknik direktör kendisi. Oyuncuların her biriyle tek tek çok ilgileniyor, destek veriyor. Özellikle genç oyuncularla çok yakından ilgileniyor. Kariyerim için çok önemli bir adım. Çok mutluyum. Umarım birlikte hedeflerimize ulaşabiliriz.

PERFORMANSIMIZ ARTACAK

Takımın saha içindeki performansına baktığımız zaman yükselen bir grafiğinin olduğunu görüyoruz. Senin bu konudaki düşüncelerin ne?

Jailson: Tabii ki bunda Cocu'nun çok kısa süre önce çalışmaya başlamasının da alakası var diyebilirim. Maç sayısı arttıkça muhakkak performansımız daha ileriye gidecektir. Çok fazla yeni gelen futbolcu var. Maçların sayısının artmasıyla birlikte galibiyet serisine başlayacağız. Taraftarlarımıza tekrar mutluluk vereceğimizi düşünüyoruz. Tüm futbolcuların istediği bu şekilde. Bütün büyük kulüplerde bu tür sonuçların baskısı olur. Biz de oyuncular olarak kötü bir dönemden geçtiğimizi biliyoruz. Çok çalışmaya devam ediyoruz. İstediğimiz sonuçları alabilmek için daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Şu anda da yaptığımız şey bu.