Jandarma çalınan altınları sahibine teslim etti
DHA

Olay, geçen 20 Eylül'de Kahramanlar Mahallesi'nde Salih K.'nın evinde meydana geldi. Salih K.'nın amcasının oğlu M.K. ve eşi N.K., kimsenin olmadığı bir anda eve girerek 42 bin TL değerindeki altın ve bilezikler ile 400 TL nakit parayı alıp uzaklaştı.

JANDARMA KISA SÜREDE YAKALADI

Salih K. eve geldiğinde içerisinin dağınık olduğunu, altınların yerinde olmadığını gördü. Hırsızlık yapıldığını anlayan Salih K., durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, evde inceleme yaptıktan sonra  eve giren hırsızların M.K. ve eşi N.K. olduğunu belirledi. Jandarma iki şüpheliyi, altınlarla birlikte geçen 25 Eylül'de evlerinde yakaladı. M.K. ve N.K. jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Jandarma çalınan altınları sahibine teslim etti

SUÇUNU KABUL ETTİ

Hakim karşısına çıkan ve suçu kabul eden M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi N.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen altın ve bilezikler, dün Çine İlçe Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Dinçer Zeybek tarafından ev sahibi Salih K. ve eşi Nermin K.'ya teslim edildi. Altınlarına kavuştuğuna sevinen Salih K., amcasının oğlu ve yengesi tarafından çalınmasına ise çok üzüldüğünü belirtti

Jandarma çalınan altınları sahibine teslim etti

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)