Jason Statham'a benzeyen Antalyalı İsmail
AA

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi'nde yaşayan ve ağabeyiyle birlikte otomobil motoru tamirciliği yapan 37 yaşındaki İsmail Yıldırım, çevresindekiler tarafından, "Taşıyıcı" serisi filmleriyle tanınırlığını artıran ünlü oyuncu Jason Statham'a benzetiliyor.

TURİSTLER FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR

Bölgeye gelen turistler, ilk bakışta yıldız oyuncu sandıkları Yıldırım'a yakın ilgi gösteriyor. Tatilciler, gerçeği öğrendikten sonra bile Yıldırım ile fotoğraf çektiriyor.

Jason Statham'a benzeyen Antalyalı İsmail

Bu benzerlikten memnuniyet duyan Yıldırım, oyuncu olmayı hayal ediyor. Tamirhanelerinin arka bölümünde bulunan spor aletleriyle "Taşıyıcı" filminin müziği eşliğinde çalışan Yıldırım, bir yandan da sosyal medyayı kullanarak film yapımcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor.

Jason Statham'a benzeyen Antalyalı İsmail VİDEO

Jason Statham'a benzeyen Antalyalı İsmail

HAYALİNİN PEŞİNDEN GİDİYOR

İsmail Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Statham'a benzerliğini yaklaşık 10 yıl önce arkadaşlarının söylemesiyle fark ettiğini söyledi. Statham ünlendikçe benzerliklerinin daha fazla kişi tarafından dillendirilmeye başladığını ifade eden Yıldırım, "Bundan gerçekten kaçamadım ve benzerliği kullanarak hayalim olan oyunculuk için çalışmaya başladım. Oyuncu olma hayalimin peşinden koşuyorum." dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)