Jennifer Lawrence Irma için Trump'ı suçladı
ensonhaber.com

ABD'nin Doğusunda bulunan plajları ile ünlü Florida eyaletinde Irma etkisini göstermeye devam ediyor. Son 24 saatte savaş alanına dönen bölgede büyük bir doğal facia yaşanırken, kasırgaya en değişik tepki ABD'li ünlü aktris Jennifer Lawrence'den geldi.

Jennifer Lawrence Irma için Trump'ı suçladı

"SORUMLUSU TRUMP"

ABD’nin gündemindeki Irma Kasırgası, Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın da gündemine girdi. Son filmi ‘Mother’ (Anne) için kameralar karşısına geçerek röportaj veren 27 yaşındaki ABD’li oyuncu, ülkede art arda gerçekleşen fırtınaların Trump ve küresel ısınmaya sessiz kalan seçmenler yüzünden olduğunu söyledi.

Jennifer Lawrence Irma için Trump'ı suçladı

Lawrence, “Korkunç bir durum. Küresel ısınmayı görmezden gelmeye devam ediyoruz.” dedi. Trump için kasırganın sorumlusu olduğunu iddia eden Lawrence, "Sorumlusu Trump." dedi

İKLİM ANLAŞMASINDAN ÇEKİLMİŞTİ

Haziran ayı başında ABD'nin Paris İklim Anlaşması'ndan imzasını çektiğini duyurmasının ardından başta Leonaro DiCaprio olmak üzere Hollywood’un ünlü isimlerinden Trump’a karşı tepkiler yükselmişti.

Twitter üzerinden tepki gösteren DiCaprio, “Bugün dünyamız acı çekiyor. Eyleme geçmek her şeyden daha önemli.” paylaşımını yapmıştı.

Jennifer Lawrence Irma için Trump'ı suçladı