Kaan Kural: Mahmut Uslu 10 kez patronlarımı aradı

Kaan Kural: Mahmut Uslu 10 kez patronlarımı aradı

Kaan Kural yorumculuğu bıraktığını, bunun sebeplerini ve yeni işi hakkında sporaslan.com'a açıklamalarda bulundu.

İşte o röportajdan bir bölüm;

"Bunu zaten yıllardır yapıyorlar. Murat Özaydınlı paldır küldür bir adam olduğu için, insanlara açık ortamda yaptı. Mahmut Uslu en az 10 kere benim işten atılmam için patronlarıma telkinde bulunmuştur. Murat Özaydınlı'nın tehditi en masumlarındandı. Zaten yapacak olsa tehdit etmez yapardı. Yapacak gücü olanlar Ergin Ataman'ından, Turgay Demireli'ne... yapıyorlar zaten, defalarca yaptılar.

"ERGİN ATAMAN 'MAÇLARIMIZI ANLATMASIN' DEDİ"

SkyTürk'te Ülker-Bologna maçını anlatıyorum.''Son topta İbrahim Kutluay'ın bir pozisyonunda bu kadar basit faul çalınmaz ve son topu böyle kullanmamak gerekir'' yorumlarında bulundum. Ergin Ataman maç sonrası "Bir daha bizim maçlarımızı anlatmasın" dedi. Bana maçtan sonra ‘'Hadi gel program yapalım o pozisyonu bir daha yorumlarsın'' dediler. Ben de ‘'O programı yaparız fakat o pozisyona gene faul demem'' dedim. Ondan sonra da diğer maçları anlatma falan filan dendi, bende tamam dedim.

Şu an kişisel olarak en çok eleştirdiğim ve husumet denecek noktada olaylar yaşadığım insan Bogdan Tanjevic'tir. Fakat o aralarında en medeni olanıdır.

"BİR AY SONRA KOVARSIN"

Beni Vatan'dan haziran başında kovdular. Hatta müdürüm ‘'Adamı kovuyorsun, Nihat Hatipoğlu'nu ramazan başında kovmak gibi bir şey bu. Haziran da Türkiye finalleri var, NBA finalleri var. 1 ay bekle onda sonra kovarsın, en verimli olduğu zamanlar'' demişti. Baya gülmüştük. Ben de ne olacak ben gene yazarım demiştim. Haziran başında kovulduğum halde yazmaya devam ettim. Tarih, Murat Özaydınlı olayına denk gelince, ihale ona kalmasın diye açıklamak zorunda kalmıştım."