Kaçan topu geri göndermeye çalışan yaşlı adam
İHA

Siverek ilçesi Hayriye Mahallesi'nde yürürken önüne düşen topu tutan İbrahim Senateş, topu yaklaşık 2 metre yükseklikteki duvarın üstünden aşırarak geri göndermek istedi. Bölgenin yakınlarındaki İmam Hatip Lisesinden yola kaçtığı tahmin edilen top ile bir süre mücadele eden Şenateş, şut denemelerinde başarılı olamadı. Duvardan topu aşıramayan İbrahim Amca, pes etmeyerek topu yerde sektirip tekrar denedi ama yine başarılı olamadı. Bir kaç kez daha sürdürdüğü çabaya rağmen başarılı olamayan Şenateş'in bu halleri cep telefonu ile görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı.

"ELİM DOLU OLDUĞU İÇİN DUVARI AŞAMADIM"

Görüntülerin çekildiği anı anlatan İbrahim Şenateş, topu görünce dayanamadığını ve duvardan aşırtmak istediğini kaydetti. Çabasının başarısız olmasını elinin dolu olmasına bağlayan Şenateş, "Öğrenciler top oynarken, top bahçenin dışına çıktı, bende topu onlara atmak için birkaç vuruş yaptım başarısız oldum, aslında atabilirdim ama elimde eşya vardı ondan atamadım" dedi.

Kaçan topu geri göndermeye çalışan yaşlı adam VİDEO


"FUTBOLUMA GÜVENİYORUM"

Futbolda rakip tanımadığını da belirten Şenateş, geçmişte futbol topu olmadığını hatırlatarak, "Bizler futbol topu bulamazdık, inek yünü ıslatır ve top yapardık. Onla oynardık. Şimdi dahi gençler karşıma gelse yenerim, futboluma güveniyorum” diye konuştu.

Kaçan topu geri göndermeye çalışan yaşlı adam

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)