Kaçırdığı arkadaşının karısına fuhuş yaptırdı

Adana fuhuşş

İddiaya göre, Osmaniye'de oturan Selma B., 8 yıl önce Ahmet B. ailesinin baskısı ile nikahsız evlenmek zorunda kaldı.

ADANA'YA KAÇTI

Evliliğinden en küçüğü 1.5 yaşında 3 çocuğu olan genç kadın, evlerine gelip giden eşinin arkadaşı Ertuğrul Postlu ile yakınlaştı. Postlu ile B. arasında yasak aşk başladı. Sevgilisinin "Eşini terk et, bana gel, seninle evleneceğim" vaadine kanan genç kadın, en küçük çocuğunu da alarak Adana'ya kaçtı.

Ertuğrul Postlu, birlikte yaşamaya başladığı Selma B.'yi sahibi olduğu barda çalıştırmaya başladı. Barda konsomatrislik yapan Selma B. müşterileriyle para karşılığı ilişkiye de girmeye başladı. Fuhuş yapmak istemeyen Selma B.'nin sevgilisi Ertuğrul Postlu ile garsonluk yapan Zafer A., "Çocuğunu öldürürüz" diye tehdit etti.

KAÇIRDIĞI ARKADAŞININ KARISINA FUHUŞ YAPTIRDI

Sevgilisi tarafından para karşılığı erkeklere pazarlanan Selma B., polisi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri eve baskın yaptı. Evde Ertuğrul Postlu, Selma B. ile çocuğu bulundu. Selma B.'nin şikayetçi olması üzerine Zafer A. da ekiplerce yakalandı. Sorgularında suçlamayı kabul etmeyen Ertuğrul Postlu tutuklanırken, garson Zafer A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.