Kaçırdığı yengesi ile kadın arkadaşını öldürdü
DHA

Merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi 978 Sokak üzerindeki boş arazide meydana gelen olayda, Doğan Barık ve beraberindeki kimliği belirsiz kişiler, eşi cezaevindeki Senem Barık ile arkadaşı Zeliha Sevgilibaş'ı saat 20.45 sıralarında kırmızı bir otomobile zorla bindirerek kaçırdı. Başak Mahallesi'nda boş bir araziye getirdiği yengesi Senem Barık ile arkadaşı Sevgilibaş'ı otomobilden indiren Doğan Barık, iki kadını da av tüfeğiyle vurdu.

Kaçırdığı yengesi ile kadın arkadaşını öldürdü

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri sokağa çıkınca, Barık'ın otomobildeki arkadaşları kaçarak uzaklaştı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan Doğan Barık, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından yakalandı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, başlarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden vurulan iki kadının da öldüğü belirlnedi. Polislerin olay yerinde inceleme yapmasının ardından Barık ve Sevgilibaş'ın cesetleri, Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Kaçırdığı yengesi ile kadın arkadaşını öldürdü VİDEO

Kaçırdığı yengesi ile kadın arkadaşını öldürdü

FUHUŞ İDDİASI

Katil zanlısı Doğan Barık'ın, kardeşinin cezaevine girmesinin ardından Senem Barık'ın fuhuş yapmaya başladığı için arkadaşını da aracılık ettiği için öldürdüğü öne sürüldü. Kırmızı otomobil ile kaçan diğer zanlıları yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Kaçırdığı yengesi ile kadın arkadaşını öldürdü

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)