Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

"BAMBAŞKA BİR ATAŞEHİR İNŞA EDECEĞİZ"

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, bugün Örnek Mahallesi'nde, yine İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile seçmenlerinin karşısına çıktı. Yaklaşık 5 bin kişilik coşkulu bir kalabalığa hitap eden Topu, Ataşehir'deki tapu, imar ve mülkiyet sorunlarını çözecekleri sözünü verdi.

Topu, "Merkezi hükümetimizde Başbakınımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Kadir Ağabeyimiz ve de sizlerin desteğiyle inşaallah tüm sorunlarınızı çözeceğiz. Bambaşka bir Ataşehir inşa edeceğiz" dedi.

Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

"İÇİM RAHAT, ATAŞEHİR BİZİM"

Eski milli güreşçi ve Güreş Federasyonu Başkanı eski milletvekili Hamza Yerlikaya ve Nimetullah Topu ile birlikte mitinge katılarak seçim otobüsünün üzerinden Ataşehirlilere seslenen AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil de, "Buraya gelmeden önce düşünceliydim, acaba Ataşehir'i alacak mıyız diye. Şimdi bu coşkulu kalabalığı görünce artık içim rahat. Ataşehir bizim" diye konuştu.

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Dedegil, şunları söyledi: "Bütün oyunları, tuzakları bozarak yolumuza devam ediyoruz. Uzun Adam'la yolumuza devam ediyoruz. Kadir Ağabeyimizle, Nimettullah kardeşimizle Ataşehir'i bir dünya markası yapacağız."

Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

"İSTANBUL KADERİNE TERK EDİLEMEZ"

Daha sonra söz alan ve mitinge katılan kalabalık tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş ise bir bardak suya hasret, çöp yığınlarına boğulan, hava kirliliği nedeniyle nefes alınamaz hale gelen İstanbul'u CHP'den devraldıktan sonra özenilen, imrenilen bir dünya kenti haline getirdiklerini belirterek, "İstanbul, yüreğinde hizmet aşkı olmayanların ellerine bırakılamaz" dedi.

Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

"SANCAKTEPE'Yİ GÖRÜN!"

Ataşehir'in 2009'da ilçe olduğunu anımsatan Topbaş, CHP'li belediye başkanı yönetiminde hak ettiği yere gelemediğini, sorunlarının çözülmediğini, verilen sözlerin yerine getirilmediğini vurgulayarak, seçmenlerden oylarını sorgulayarak kullanmalarını istedi.

Topbaş, şöyle konuştu: "Ataşehir ile Sancaktepe birlikte belediye oldu. Her ikisinin de mahalleleri aynı durumdaydı. Lütfen gidin bakın görün AK Parti yönetimindeki Sancaktepe'nin şimdiki haline. Mahallelerini, caddelerini, sokaklarını, altyapısını görün. Yapılan sosyal ve kültürel hizmetleri görün. Ataşehir ile farkı kıyaslayın. Oyunuzu ona göre, sorgulayarak kullanın."

Kadir Topbaş Ataşehir'de Nimetullah Topu'ya destek çıktı

İMAR , TAPU VE MÜLKİYET SÖZÜ

Mevcut Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, 2009'daki yerel seçimler öncesinde 1 yıl içerisinde tapu, imar ve mülkiyet sorunlarını çözme sözü verdiğini, buna yönelik taahhütnameler imzalayıp halka dağıttığını anımsatan Topbaş, şunları söyledi:

"Bizim için söz namustur. Nimetullah Topu kardeşimle birlikte sizlere söz veriyoruz. Bu sorunlarınızın tümünü çözeceğiz. Tapu, imar ve mülkiyet sorunlarınızı sizlerle birlikte çözeceğiz. Fikirtepe'de yaptığımız gibi tüm mahallelerde irtibat ofisleri kurarak, sizlere danışarak çözeceğiz. Ortalıkta 'AK Parti'ye oy verirseniz evinizi yıkacaklar' diye yalan propagandalar yapanlar var. Kadir ağabeyiniz olarak söz veriyorum; Hiçbirinizin hakkını zayi etmem. Sizi üzecek hiçbir kararın altına imza atmam."

İSTANBUL'A 100 KREŞ

Dünyada kendi bütçesiyle en fazla metroya yatırım yapan belediye olduklarını söyleyen Kadir Topbaş, bu yöndeki hizmetlerinin artarak devam edeceğini, Ataşehir'e de üç ayrı metro hattının geleceğini belirtti. Kadınlar, çocuklar ve engellilere yönelik hizmetlerini, gençlere yönelik sosyal ve kültürel hizmetlerini anlatan Topbaş, ilk etapta çalışan aileler için gündüz çocuklarını bırakabilecekleri 100 kreş açacaklarını, ve bu yöndeki hizmetlerinin artarak süreceğini söyledi. Topbaş, AK Parti yönetiminde Ataşehir'in çok daha güzel ve yaşanılır bir ilçe, dünya markası bir ilçe olacağını vurgulayarak, Ataşehirlilerden oy istedi.