Kağıthane’de iş merkezinde korkutan yangın
İHA

Alınan bilgiye göre, Kağıthane Merkez Mahallesi’nde saat 19.00 sıralarında, tekstil atölyesi 3 katlı iş merkezinin en üst katında yangın çıktı.

Kağıthane’de iş merkezinde korkutan yangın

İŞ MERKEZİ YANDI

Çevredeki vatandaşlar iş merkezinin çatısından alevlerin yükseldiğini gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler alev alev yanan iş merkezine müdahale etti.

Kağıthane'de iş yeri yangını VİDEO

SEBEBİ BİLİNMİYOR

Yangının henüz neden çıktığı öğrenilemezken, söndürme çalışmaları sırasında yer yer patlama sesleri duyuldu. Alev alev yanan iş merkezi havadan görüntülendi. Yangın soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Can kaybı ve yaralının olmadığı yangın, yaklaşık bir buçuk saat sonra söndürüldü.
Yangın sırasında personelin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini söyleyen iş yeri sahibi Göksel Özdemir, “Gördüğünüz gibi yangın, bu bloğun çatı katındaki mutfak bölümünde başladı. Çatı katı söndürülüp, yan tarafta bir atölyemiz var, yangın oraya sirayet ediyor. Allah imtihanımızı kolay etsin inşallah. Yaralımız yok, inşallah telafisi zor bir imtihanla karşı karşıya kalmayız. İlk yangın haberini aldıktan sonra personelimizi gerekli teknik şartlarda tahliye ettikten sonra itfaiye erlerimizi yangına müdahale etti” diye konuştu.

Kontrol altına alınan yangının soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)