Kalbine çivi saplanan Gaziantepli hayata tutundu
AA

İslahiye ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Bayram Bayır, evinin çevresinde arkadaşlarından temin ettiği havalı çivi tabancasıyla çerçeve yapmak istedi.

ÇİVİ KALBİNE SAPLANDI

Bu sırada dengesini kaybederek düşen Bayır'ın kalbine elindeki aletten çıkan çivi saplandı.

HEMEN AMELİYATA ALDILAR

Yaralanan Bayır, ailesi tarafından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Gaziantep'teki Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Bayır, ameliyata alındı.

Kalbine çivi saplanan Gaziantepli hayata tutundu

2 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Yaklaşık bir saat süren ameliyatın ardından 2 gün yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulan Bayır, servisteki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Göğsüne saplanan 5 santimetrelik çivinin yaklaşık bir santimetresi kalbine giren Bayır'ın sağlığına kavuşmasında personelin çabası da etkili oldu.

Bayram Bayır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinin yakınlarında atölye bulunduğunu hatırlatarak çerçeve yapmak için işyerinden izin aldığını söyledi.

Kalbine çivi saplanan Gaziantepli hayata tutundu

"KENDİMİ ESKİSİ KADAR İYİ HİSSEDİYORUM"

Bu sırada dengesini kaybedince elindeki havalı çivi tabancasıyla birlikte yere düştüğünü ve çivinin göğsüne saplandığını ifade eden Bayır, "Sol göğsüme saplanmıştı. İslahiye Devlet Hastanesine gittiğimde çivinin kalbime saplandığını öğrendim. Bu sırada beni Gaziantep'e sevk ettiler:" dedi.

Sevkinin çok hızlı gerçekleştiğini ve kendisini ameliyata alacak doktorların çok hızlı müdahale ettiğini anlatan Bayır, "Ameliyata girerken riskli bir ameliyat olacağı söylendi. İster istemez korktum. Ama doktorların anında doğru müdahalesiyle kurtuldum. Bugünlere çok şükür. Kendimi eskisi kadar iyi hissediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)