Karagül'de Kendal sonunda cezaevinde İZLE

1

Sezon finalinde Kendal'ın annesi ile yüzleşme anı ve birlikte ölüme hazırlanmaları sezona damga vurmuştu. Ne var ki 50. bölümde oğlunu tam öldüreceği sırada Serdar komutan devreye giriyor; Kendal mutlak bir ölümden kurtuluyordu.

NARİN BÜYÜK KORKUYLA YÜZ YÜZE KALIYOR

Kendal'ın hapse girmesi başta Baran olmak üzere herkesin tepkisini çekse de mahkeme günü Kendal gerçekleri açıklamak isterken Narin büyük bir korku ile yüz yüze kalıyor. Baran'ın Ebru'nın oğlu olduğunu açıklayacağı sırada Baran, mahkeme kapısında silahını amcasına doğrultmaya hazırlandı. Ne var ki Murat'ın gelmesi ile birlikte tüm dengesi şaşan Baran, babasının yaşadığı gerçeği ile karşı karşıya kaldı.

Karagül 51. bölüm fragmanı İZLE

YENİ BÖLÜM KONUSU

Dizinin 51. bölüm fragmanını izlediğimizde ise temponun düşmeyeceği rahatlıkla belli oluyor. Konak ahalisi Murat'ın yaşadığı gerçeği ile yüz yüze gelecek. Aynı zamanda heyecanın tavan yapacağı Kendal-Murat yüzleşmesi, Baran-Murat yüzleşmesi önümüzde ki haftaya damga vuracak görünüyor. Diğer taraftan Narin'in Murat'a doğrultulmuş silahın Murat'ın sonu olup olmayacağı önümüzdeki hafta netlik kazanacak önemli detaylar arasında.