USD: 1,8430
EURO: 2,3070
ALTIN: 92,74
BONO: 9,53
PETR: 106,85

İstanbul 18°C

Ankara 15°C

İzmir 19°C

Karın bölgesi nasıl inceltilir?

Kilo sorunu yaşayanlar bu haber sizin için

26.10.2011 - 15:07

Genelde kadınlarda meydana gelen göbek bölgelerinde ki kilolar, çoğu zaman kadınlar için oldukça rahatsız edici durumlara sebebiyet vermektedir. Bu yüzde karın bölgesi inceltme yöntemleri arasında birbirinden farklı uygulamalar karşımıza çıkar ve bunların göbek kilolarından şikayet edenler için oldukça yararlı olduğu söylenmektedir.

Karın bölgesini inceltmek için yapılması gereken uygulamalar arasında birtakım egzersiz hareketlerini örnek gösterebiliriz. Ancak bu hareketlerin bilinçli ve periyodik bir şekilde yapılması göbek bölgelerinde oluşan kiloların eritilmesini sağlamaktadır. Bu hareketler dahilin bir anlamda bölgesel zayıflama da yapılabilmektedir. Yapılan egzersiz hareketlerinin hangi bölgelere etki ettiğinin bilinmesi bu konudan mustarip olanlar için yeterli olacaktır.

Diğer yandan karın bölgesi inceltme yöntemleri arasında gösterebileceğimiz başka bir uygulama ise beslenme alışkanlığı olmaktadır. Genelde dengesiz beslenmenin bir ürün olarak kendini gösteren karın bölgesinde ki kilolar çoğu zaman hangi gıdanın ne kadar yenilmesinin ya da hangi gıda da ne kadar kalori bulunduğunun bilinmemesinin sonucunda ortaya çıkmaktadır.

Ayrıca beslenmenin ardından hareketli bir yapıya bürünmek de yine karın bölgelerinin inceltilmesi için oldukça etkili bir konumda yer almaktadır. Bunun yanında bol bol su içilmesi ve içilen suyun gün içerisinde belirli periyotlara yayılması da bu konuda büyük önem arz etmektedir.Karın bölgesi şikayetleri için önerilen diğer bir yöntem ise yürüyüştür. Günün belirli aralıklarında yürüyüş yapılması, hatta eğer masa başında bir işte çalışılıyorsa mevcut araların kesinlikle yürüyüşle değerlendirilmesi önerilmektedir.

Ayrıca yürümenin karın bölgesi için oldukça etkili olduğu da uzmanlar tarafından özellikle belirtilmektedir. Tüm bunların yanında yüzme sporu sayesinde de karın bölgesinde yer alan aşırı kilolardan kurtulmak mümkündür.Sizler için sunduğumuz bu öneriler sayesinde sizlerde karın bölgelerinizde yer alan kilolarınızdan kurtulabilir ve bu kiloların bir daha geri dönmemesini sağlayabilirsiniz.




1. adım

Sola yatarak uzanın. Sol dirseğinizi yere dayayarak başınızı tutun. (Baş yukarıda yan yatma pozisyonu) Sağ elinizi gergin bir şekilde uzatın. Nefes alarak, sağ bacağınızı yukarı kaldırın. Dizinizi kırmadan uzatın. Sağ elinizle bileğinizi yakalayın. Nefesinizi verin ve yoruluncaya kadar böyle durun.

2. adım

Aynı pozisyonda sağ elinizi yere doğru yaslayın. Nefes alın. Dizlerinizi kırmadan, sağ elinizden de destek alarak, her iki bacağınızı yukarı doğru yan olarak kaldırmaya çalışın. Nefesinizi verin ve yoruluncaya kadar durun.

3. adım

Sağ elinizden destek almadan bir önceki egzersizi tekrarlayın. Bacaklarınızı yukarı doğru kaldırırken sağ elinizi bacaklarınızdan ve yerden uzak tutun. Yoruluncaya kadar bu şekilde durun.

4. adım

Nefes alın. Destek için sağ elinizi yere dayayıp dizlerinizi havada tutarak çenenize doğru çekin. Nefesinizi verin. Bacaklarınızı yere değdirmeden çenenize doğru hareket ettin. Hareketi durmadan bacaklarınız yoruluncaya ve rahatlayıncaya kadar 5 kez tekrarlayın.Alıntı

Etiketler:
Kore'de Güneş fırtınası Beşiktaş'ta son aday Doll Saç dökülmesine karşın kafein mucizesi Erkeklere prezervatif yerine doğum kontrol hapı Günün gazete manşetleri Fuhuş operasyonunda ortaya çıkan skandal Bakan Eker'in hayatı Kürtçe anlatılacak Dünyanın ilk kadın mehteran takımı - Galeri Türkiye için kritik karar Fransa'nın elinde Şehit anasına 26 yıl sonra pardon Yazıcıoğlu'nun eşinden Uludere'li sitem Küçük çırağa patron işkencesi Yiğit Bulut'a jöle fırlattılar OGS ve KGS kaldırılıyor Quaresma kararını verdi
Eurovision rehberi 10:10
Eurovision rehberi

Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo'nunda yarışacağı Eruovision finalinde ne var, ne yok?

Yaz meyveleriyle kilo verin 09:59
Yaz meyveleriyle kilo verin

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birbirinden lezzetli meyve ve sebzeler de mutfağımıza girmeye başlıyor.

Ayasofya'da sabah namazı 09:59
Ayasofya'da sabah namazı

Alperen Ocakları'na bağlı bir grup, Ayasofya Müzesi'nin ibadete açılması için Ayasofya önünde sabah namazı kıldı.

Yıl yıl son 8 senedeki memur maaşı zam oranları 09:50
Yıl yıl son 8 senedeki memur maaşı zam oranları

Nazlı Ilıcak, memur maaşı zam pazarlığında gelinen süreci ve son 8 senedeki zam oranlarını yazdı...

Tansu Çiler'e tehdit telefonları 09:49
Tansu Çiler'e tehdit telefonları

Eski Başbakan Çiller'in telefonlarını 3 aydır arayarak tehdit eden faili meçhul kişi aranıyor.

Aziz Babuşçu'nun yerel seçimlerdeki İstanbul hedefi 09:36
Aziz Babuşçu'nun yerel seçimlerdeki İstanbul hedefi

TT Arena'da 100 bin kişi ile yerel seçim startı. Hedefimizde olmazsa olmaz 3 İSTANBUL İLÇESİ VAR!

Kabe'de inanılmaz Fenerbahçe muhabbeti 09:35
Kabe'de inanılmaz Fenerbahçe muhabbeti

Bunu da gördük diyeceğimiz bir olay Kabe’de yaşan

Babacan'ın kayınçosuna 28 bin dolarlık koltuk 11:33
Babacan'ın kayınçosuna 28 bin dolarlık koltuk

Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..

Ahmet Kaya şarkısı Türkçe Olimpiyatları'nda - Video 12:46
Ahmet Kaya şarkısı Türkçe Olimpiyatları'nda - Video

Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.

Kayseri'deki patlamadan ilk görüntüler - Galeri 10:49
Kayseri'deki patlamadan ilk görüntüler - Galeri

Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.

Kayseri'de patlama: 1 şehit 10:03
Kayseri'de patlama: 1 şehit

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.

Askerlik Kanunu'nda değişiklik kabul edildi 22:06
Askerlik Kanunu'nda değişiklik kabul edildi

Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.

Yiğit Bulut: Faiz haramdır - izle 18:15
Yiğit Bulut: Faiz haramdır - izle

Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'

Memur zammında Başbakan son sözünü söyledi 11:09
Memur zammında Başbakan son sözünü söyledi

Memur sendikaları son teklif sonrası Başbakan'ı aradı ama..


51,989 kişi takip ediyor

Oyun oyna kafanı dağıt !