Songül Karlı eşini tornavidayla yaralayan kocayı onore etti İZLE

songülkarlı

Eşini 43 yerinden tornavida ile yaralayan, ancak mahkemenin "yeterli delil bulamayarak" serbest bıraktığı Yakup Kara, Kanaltürk’te Songül Karlı’nın sunduğu "Songül Karlı ile Yeniden" programına katıldı.

ERKEK KONUKLAR DESTEK ÇIKTI

Karlı’nın "beyefendi" biri olduğunu söylediği Kara’yı, programa katılan erkek konuklar haklı buldu. Erkek konuklar, Kara'ya  "Gecenin 02.00’sinde eve gelen kadınla nasıl başa çıkacaksın? Gece hayatına nasıl alışır evli bir kadın, anlamıyorum. Bir yıl boyunca nasıl sabrettin? Yeniden Müslüman olmamız lazım" ifadelerinyle destek çıktı.

Songül Karlı eşini tornavidayla yaralayan kocayı onure etti İZLE

Songül Karlı eşini tornavidayla yaralayan kocayı onore etti İZLE(43 yerinden tornavidayla yaralanan kadın)

KADIN CİNAYETLERİNE KARŞI OLAN GRUP PROTESTO ETTİ

Kadın Cinayetlerine Karşı Acil Önlem Grubu, Songül Karlı’nın Kara’yı “Ne kadar temiz pak bir adam değil mi?” diyerek sunmasını, suçu aklamak olarak yorumladı. Grup, Kara’nın “Onu arkadaşları yoldan çıkardı, çocuklarına bakmadan evden çıkıp eğlenceye gitti” sözleriyle H.K’yi kamuoyunun gözünde “iffetsiz kadın” olarak nitelendirmeye çalıştığını söyleyerek, “Öldürmeye teşebbüs Kara’nın taraftar toplama şovuna alet oluyorsunuz” dedi. Kanaltürk’ü bina önünde protesto etmek isteyen kadınlara ise güvenlik görevlileri saldırdı.