Karolin Fişekçi Orhan Pamuk'un peşini bırakmıyor

Karolin Fişekçi, Masumiyet Müzesi'nde sergilenen elbiseyi giydiği fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

Haber Merkezi Haber Merkezi
Karolin Fişekçi Orhan Pamuk'un peşini bırakmıyor
Ensonhaber'i Google'da haber kaynağınız olarak ekleyin

Orhan Pamuk, geçtiğimiz günlerde uzun süredir üzerinde çalıştığı "Masumiyet Müzesi"nin açılışını yaptı. Adının aşk skandalına karıştığı ressam Karolin Fişekçi ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayımladığı fotoğrafla Pamuk'u yeniden zan altında bıraktı. Pamuk'un New York'ta bir alışveriş merkezinde birlikte görüntülendiği, ancak ilişki yaşadığını reddettiği ve hakkında konuşması durumunda hukuki işlem başlatacağını söylediği Fişekçi, müzede yer alan bir elbiseye neredeyse tıpatıp benzeyen bir elbise ile çekilmiş fotoğrafını Twitter'a koydu.

MÜZEYE GİTMEYECEK

27 Nisan'da "Bu gün sizinle eski bir fotoğrafımı paylaşacağım. Masum ve önemli" diyerek takipçilerini önceden uyaran Fişekçi, biri başkası, diğeriyse kendisi tarafından çekilen iki fotoğraf paylaştı. Başkası tarafından çekildiği düşünülen fotoğrafın altına "Ne kadar kibirli dursa da çaydanlık küçücük bardağın önünde eğilir hep" yazdı. Fişekçi, fotoğraftaki elbiseyi Masumiyet Müzesi'nin kadın kahramanı Füsun'un elbisesine benzeten takipçilerine "Bir makas, bir terzi, birkaç düğme oldu müzelik..:)" ve "Masumiyet kişilerdedir eşyalarda, elbiselerde değil" yanıtını verdi. Elbiseyi ne zaman ve nerede giydiğini ya da o elbise olup olmadığını söylemedi. Bir takipçisinin "Müzeyi merak ediyor musunuz?" sorusuna ise Fişekçi, "Hayır, birçok şeyi gördüm zaten, 4 duvar içinde görmesem de olur" diye yanıt verdi.

Karolin Fişekçi Orhan Pamuk'un peşini bırakmıyorKarolin Fişekçi Orhan Pamuk'un peşini bırakmıyorKarolin Fişekçi Orhan Pamuk'un peşini bırakmıyorKarolin Fişekçi Orhan Pamuk'un peşini bırakmıyor

Kaynak: Ensonhaber Haber Merkezi