Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu
DHA

Kartal'da enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine, ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Çalışmaların ardından enkazdan, 16 yaşındaki genç yaralı çıkarıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında yaptığı açıklamada, "16 yaşında bir erkek. Genç bir çocuğumuzu canlı olarak arkadaşlar çıkardılar. Oradan bir ses geldi, müdahale ettiler. Şimdi de ambulansla hastaneye sevk ediliyor. İsmi belli ama ben söylemeyeyim, namazdan sonra genel bir açıklama yapacağız. Şükürler olsun." dedi.

6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları 45. saatte devam ederken, enkaz altında kalanların yakınları da hayatlarının belki de en zor bekleyişini yaşıyor.

"SİZ DE DUA EDİN NE OLUR"

Enkaz altından çıkarılan gencin yakınlarından biri, buruk sevincini paylaşırken diğerlerinin de en kısa zamanda çıkarılabilmesi için herkesin dua etmesini istedi: "Bütün ailem duyun buradan beni. Dua eden herkesten Allah razı olsun. İnşallah yavrularımdan da haber alırız. Siz de dua edin ne olur. "

Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu VİDEO

Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ BEKLİYOR

Bankalar Caddesi Sema Sokağı'nda çöken 7 katlı binanın, üst kısımlarındaki beton parçaları vinç yardımıyla kaldırılırken, bazıları da kesiliyor.

İtfaiye ekipleri ve ambulansların hazır bulunduğu sokakta, çeşitli arama kurtarma ekipleri de bekliyor.

Soylu: 16 yaşında bir gencimiz daha enkazdan çıkarıldı VİDEO

Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu

Kartal'da 45 saat sonra ses duyuldu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)