İstanbul 15°C
Ankara 12°C
İzmir 14°C

Kartal'da Süleyman K., henüz bilinmeyen bir neden dolayı tartıştığı mahalleden tanıdığı iki kişiyi rehin aldı. Ölümle tehdit ettiği arkadaşlarından Bülent A.'yı silahla yaralayan Süleyman K., bir anlık dalgınlığından yararlanan polis tarafından gözaltına alındı.
Kartal Orhantepe Mahallesi Tunç Sokağı'nda saat 17.45 sıralarında meydana gelen olay iddialara şöyle gelişti: Annesiyle yaşadığı ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Süleyman K. (34), binaya ait kömürlükte mahalleden tanıdığı Bülent A. ve M.İ.U ile buluştu. Süleyman K. ve uyuşturucudan sabıkaları olduğu öğrenilen iki arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Süleyman K. arkadaşlarını ölümle tehdit etti. Bir süre sonra da Bülent A.'yı ayağından silahla vurdu.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelerek çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, kömürlükteki Süleyman K.'yı yaklaşık bir saat ikna etmeye çalıştı. Uğraşlarından bir türlü sonuç alamayan polis, Süleyman K.'nın bir anlık dalgınlığından yararlanıp etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan zanlı Asayiş Büro Amirliği'nde götürüldü. Olayda yaralanan Bülent A. ise ambulansla kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Yemen'de El Kaide militanları, geçen ay kaçırdıkları Suudi diplomatın görüntüsünü internette yayımladı.
Türkiye Can Bonomo ile üzülürken İsveç birinci oldu.
Çeşitli ülkelerden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Türkçe Derneği Olimpiyatları'nda elemeler başladı.
Başbakan Yardımcısı Babacan'ın kayınçosu 28 bin dolar maaşla Tanıtım Ajansı'nda işe başladı..
Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 2 polis memuru şehit düştü.
'Oğlum Bak Git' videosunda belediye çalışanının saldırısına uğrayan çocuk konuştu.
Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. 1 polis şehit oldu.
Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Bulut: 'Bütün hayatım boyunca ekonomi çalışmalarımda geldiğim bir nokta var; bunu şerefimle söylüyorum, Faiz haramdır'
Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder