Katlanabilir iPhone konsept videosu yayınlandı
ensonhaber.com

Samsung, 20 Şubat'ta ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıtmış, ardından Huawei, katlanabilir telefonu Mate X'i açıklamıştı. Bu iki telefon hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlgili haber: [ Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıttı ]

İlgili haber: [ Huawei, merakla beklenen katlanabilir telefonu Mate X'i tanıttı ]

Apple'ın katlanabilir iPhone'u ne zaman piyasaya süreceği bilinmezken, bununla ilgili birkaç patent başvurusunda bulunduğu herkes tarafından biliniyor. Özellikle geçtiğimiz yıl çıkan haberlere göre şirket, katlanabilir iPhone modelini 2020 yılında piyasaya sürecek. Ancak bununla ilgili herhangi bir kanıt bulunmuyor.

iphone

KONSEPT iPHONE VİDEOSU

Özellikle Huawei ve Samsung'un katlanabilir telefonunu tanıtmasından sonra biraz geride kalan Apple, arayı kapatabilmek için var gücüyle çalışıyor. Yeni ortaya çıkan bir konsept videosu, iPhone katlanabilir telefonunun nasıl gözükeceği hakkında bize bilgi verebilir. Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Apple'ın katlanabilir iPhone konsepti İZLE

Bu konsept videosu tamamen hayal gücüne dayanarak oluşturulduğu için Apple'ın, gerçekten bu şekilde bir iPhone yapıp yapmayacağı kesin değil. Ancak bu tasarım, oldukça iddialı görünüyor. Bakalım rakiplerinin gerisinde kalan Apple, kullanıcıların karşısına nasıl bir katlanabilir telefon ile çıkacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji