Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak öldü
DHA

Adana'da karşı karşıya gelen iki grup henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı.

KAVGAYI AYIRIRKEN BIÇAKLANDI

O sırada sokaktan geçen Gökhan Savul kavgayı ayırmak istedi ancak gruptakiler birbirlerine bıçaklarla saldırdı. Bıçaklı kavgada Gökhan Savul ile Şefik Ünal vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanırken, kavgaya karışan ve kimlikleri açıklanmayan 4 kişi ise olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralılar ise çevredeki vatandaşların araçlarıyla yakındaki özel bir hastaneye götürüldü. Çok kan kaybeden ve kalbi duran Gökhan Savul, kalbi yeniden çalıştırıldıktan sonra Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Savul, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Şefik Ünal'ın ise ilk müdahalenin ardından Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ve durumum ciddiyetini koruduğu belirtildi.

4 GÖZALTI

Kavgaya karıştığı belirlenen 4 kişiyi gözaltına alan cinayet büro amirliği ekipleri, bıçağı kimin kullandığı araştırılıyor.

Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak öldü


Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanarak öldü

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)