Kayseri'de bir emlakçı daha ölü bulundu

ü

Edinilen bilgiye göre, bir süredir H.Y.’den (29) bir süredir haber alamayan yakınları H.Y.’nin Sahabiye Mahallesi Ahmet Paşa Caddesi Büyükbaş İş Merkezi’nde bulunan iş yerine geldi. Kapının açılmaması üzerinde iş yerinde sekreterlik yaptığı öğrenilen kadına ulaşan H.Y.’nin yakınları, anahtarı alarak tekrardan iş yerine geldi. Kapıyı açan yakınları, burada H.Y.’yi kanlar içerisinde buldu. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, H.Y.’nin yaşamını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de, binaya giriş ve çıkışları kapatırken, çevrede de çalışma başlattı.

BİR AY ÖNCE NİŞANLISINDAN AYRILDI

H.Y.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayrıca, H.Y.’nin 1 ay önce nişanlısından ayrıldığı öğrenildi. Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

15 ARALIK'TA 2 EMLAKÇI ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Kayseri'de emlakçı 37 yaşındaki Cuma Çiğdem ile meslektaşı 33 yaşındaki Özgür Alsan, 15 Aralık tarihinde kent merkezindeki ofisinde öldürülmüştü. Merkez Kocasinan İlçesi Serçeönü Mahallesi'ndeki bir iş merkezindeki 'Vega İnşaat ve Gayrimenkul' adlı işyerinde emlakçılık yapan Cuma Çiğdem'den gece boyu haber alamayan yakınları bu sabah onu aramaya çıktı. İş merkezinin sabah açılmasıyla emlak ofisine gelen yakınları, içeri girdiklerinde ensesinden 1 el ateş edilerek vurulan işyeri sahibi Cuma Çiğdem ve Melikgazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde Özgür Emlak işyerinin sahibi Özgür Alsan'ın ense ve göğsünden 2 el ateş edilerek öldürülen 2 emlakçının cesetleri ile karşılaştı.

Kayseri'de bir emlakçı daha ölü bulunduÖzgür Aslan

Kayseri'de bir emlakçı daha ölü bulunduCuma Çiğdem