Kaza yapan kadının cüzdanını çalmak isteyen hırsıza dayak İZLE

Kaza yapan kadının cüzdanını çalmak isteyen hırsıza dayak İZLE

Kaza, dün merkez Karatay İlçesi Aslanlıkışla Caddesi Saman Pazarı otobüs durakları önünde meydana geldi. Hülya Karagöz (40) yönetimindeki 42 DYS 06 plakalı otomobil, kavşakta Emre Ağaçcıoğlu (19) idaresindeki 42 EV 922 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası Hülya Karagöz'ün oğlu olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Mert Akkaş hafif şekilde yaralandı.

Kaza yapan kadının cüzdanını çalmak isteyen hırsıza dayak İZLE

VATANDAŞLAR YAKALAYIP LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Kaza sonrası Hülya Karagöz, yaralı oğluyla ilgilendiği sırada çalıntı olduğu saptanan motosikletiyle olay yerine gelen 30 yaşındaki İ.Ç., açık olan otomobil camından Karagöz'ün cüzdanını almak istedi. Durumu fark eden vatandaşların tepkisi üzerine İ.Ç. cüzdanı alamadan kaçmaya başladı. Peşinden koşan vatandaşlar ise kısa sonra İ.Ç.'yi yakalayıp, polise teslim etmek üzere minibüsle kaza yerine getirdi. Bu sırada öfkeli kalabalık ise İ.Ç.'ye, sopa, tekme ve yumruklarla saldırıp linç etmek istedi.

KALABALIĞIN ELİNDEN POLİS ALDI

Kalabalığın elinden İ.Ç.'yi güçlükle alan polis, saldırmak isteyenlere de biber gazıyla müdahale etti. Linç edilmekten polis tarafından kurtarılan ve gözaltına alınan İ.Ç., ekip aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Saldırı anı ise yerel yayın yapan Konya Televizyonu muhabiri Bekir Akkaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.