Kaza yaptığı sanılırken başından vurulduğu ortaya çıktı
DHA

Gaziantep'te Hoşgör Mahallesi'nde, geçen pazartesi günü motosikletiyle kaza yaptığı zannedilen Ertuğrul Kendir, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Acil serviste Kendir’in çekilen tomografisinde başında mermi çekirdeği tespit edilmesi üzerine hastane polisi Cinayet Büro Amirliği ekiplerine bilgi verdi. Harekete geçen ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme başlattı.

Kaza yaptığı sanılırken başından vurulduğu ortaya çıktı

ŞÜPHELİNİN ADRESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Olay yerinde boş kovan ele geçiren ekipler, mahallede fiziki çalışma yapmaya başladı. Titiz çalışma sonucu olayda kullanılan tabancanın Neşet O.'da olduğunu ve tabancayı ateşleyenin de Mehmet K. olduğunu tespit eden dedektifler, şüphelinin olduğu adrese operasyon yaptı.

Operasyonla gözaltına alınan ve Kendir'i aralarında olan husumet nedeniyle yaraladığı öğrenilen Mehmet K. ve Neşet O., ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan Mehmet K. ve arkadaşı Neşet O., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavisi süren Ertuğrul Kendir'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)