Kemal Doğulu taburcu oldu

Merdivenlerden düşerek ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan Kemal Doğulu, taburcu oldu. Kemal Doğulu'nun kardeşi Kadir Doğulu, takipçilerine güzel haberi Instagram adresinden verdi.

Kemal Doğulu taburcu oldu

FOTOĞRAF: Kadir Doğulu-Kemal Doğulu

"ABİMİ TABURCU ETTİK"

Ailecek çekilen fotoğraflarını paylaşan Kadir Doğulu, paylaşımına şunları yazdı; "Zor ve kritik günleri atlatırken Kemal'e çok iyi baktılar. Bizim ile çok ilgilendiler! Abimi taburcu ettik. Artık çok daha iyi ama kendine iyi bakması gerekiyor. O yüzden bir süre burada olamayacak, sizlere selamı var.

Kemal Doğulu taburcu oldu

"UNUTTUK HEPSİNİ"

Ve tabi ki dualarını eksik etmeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun... Çok şey yazıldı çizildi saçma sapan, gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan... Üzüldük ailecek canımız ile uğraşırken.. Abim iyi ya unuttuk hepsini... Şükürler olsun!

ŞOV YAPIP GİDEN AKBABALAR..

Gelip ziyaret eden, gelemeyip arayan, mesaj atan, yanımızda olduğunu hissettiren herkese tekrar teşekkürler... (Hastanenin kapısına kadar gelip ailemi görmeden şov yapıp giden akbabaları da 'unutmadım sizi' Allah'a havale ediyorum) Sevgi ve sağlık ile kalın."