Kemal Kaptaner'e Türk Telekom'da yeni görev

türktelekom

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Kemal Kaptaner getirildi.

İLETİŞİM STRATEJİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİNDEN SORUMLU

Kaptaner, Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörlüğü bünyesinde yer alan medya ilişkileri, reklam, medya planlama, interaktif pazarlama, sponsorluk, etkinlik ve kurumsal sosyal sorumluluk alanlarının yürütülmesinden ve bu alanlardaki iletişim stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Kemal Kaptaner'e Türk Telekom'da yeni görev

KEMAL KAPTANER KİMDİR

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olan Kemal Kaptaner, kariyerine 1993 yılında radyo ve TV programcılığı ile başladı. 1994 yılında reklam sektörüne giren Kaptaner, reklam yazarı, proje yönetmeni, yaratıcı grup başkanı gibi sıfatlarla görev aldı. Kemal Kaptaner, 2002-2004 yıllarında, ulusal yayın yapan AKRA FM'de Genel Müdür olarak görev yaptı.

2005-2006 döneminde İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler M.Y.O. Pazarlama programında Reklamcılık ve Reklam Yazarlığı dersleri verdi. 2006’dan 2012'ye kadar Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Kaptaner, Mart - Temmuz 2012 döneminde Anadolu Ajansı Kurumsal İletişim Müdürü görevini yürüttü.

2012 yılının Temmuz ayında İMKB Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine atanan Kaptaner, Şubat 2013 itibariyle danışman olarak görev yapmaya devam etti. Kemal Kaptaner, 2 Eylül 2014 tarihinde Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü olarak görevine başladı.