Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'ne başladı
ensonhaber.com

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'ne başladı

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun dün akşam saatlerinde 25 yıl hapse mahkum edilmesi ve tutuklanmasının ardından protesto için Adalet Yürüyüşü kararı alan Kemal Kılıçdaroğlu evinden çıktıktan sonra ve yürüyüşe başlamadan önce Güvenpark'ta konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'ne başladı VİDEO

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü'ne başladı

"BEDEL ÖDENECEKSE O BEDELİ BEN ÖDERİM"

Kılıçdaroğlu, yürüyüşün başlayacağı Ankara Güvenpark'a gitmeden önce evinin önünde; "Bugün yürüyeceğim. Umuyorum vicdanları sağır olanlar bizim bu yürüyüşümüyüzün anlamını kavrararlar. Umuyorum bizim sesimize kulak verirler. biz kavga istemiyoruz. Biz huzur istiyoruz. Biz mahkemelerde, hapishanelerde gazeteciler istemiyoruz. Eğer bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ben öderim. Şimdi İstanbul'a doğru yürümeye başlıyorum." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşü öncesi konuştu VİDEO

"HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu, Güvenpark'ta ise; "Kendi ülkemizde gazetecilerin, milletvekillerinin hapiste olmasını istemiyoruz. Bir dikta yönetimiyle karşı karşıyayız. Adaletin olmadığı bir ülkede yaşamak istemiyoruz. Bu ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele edeceğiz." diye konuştu.