Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerle bir araya geldi
Ajanslar

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Enis Berberoğlu, CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç ile TBMM CHP Grup başkanvekili Levent Gök'den oluşan bir heyetle gazetelerin Ankara temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

"DAVUTOĞLU BAŞKANLIK SİSTEMİ İSTEMİYOR"

Başkanlık sisteminin sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "Davutoğlu'nun başkanlık sistemi istediğini düşünmüyorum. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği" dedi.

"TARTIŞMALAR ZAMAN KAYBETTİRİYOR"

Davutoğlu'na yapacakları görüşmede başkanlık sistemi ile neyi kast ettiklerini soracaklarını belirten Kılıçdaroğlu, tartışmaların Türkiye'ye zaman kaybettirdiğini söyledi. Güneydoğu'daki operasyonlardan duyduğu kaygıları dile getiren Kılıçdaroğlu, "Kimse kendisi için otonom bölge yaratmaya kalkmasın" mesajını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerle bir araya geldi

"EŞKİYA ŞEHRE İNMİŞ, SİLAHLANMIŞ ORADA DURUYOR"

"Eşkiya şehre inmiş, silahlanmış orada duruyor. Bu sürece nasıl gelindiğinin sorulması gerekiyor" değerlendirmesini yapan Kılıçdaroğlu bölgede incelemelerde bulunmak üzere Selin Sayek Böke başkanlığında 6 kadın vekilden oluşan bir heyet kurulduğunu kaydetti.

ERDEM GÜL İÇİN DE MASA AYRILDI

Toplantıda Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül için üzerinde isminin yazıldığı bir yer ayrılması dikkat çekti.

Kemal Kılıçdaroğlu gazetecilerle bir araya geldi