Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de 3 miting yapacak
ensonhaber.com

31 Mart seçimleri için İyi Parti ile ittifak yapan CHP, bazı illerde ortak aday çıkarırken; bazı illerde ise farklı adaylarla seçime giriyor.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi, sahaya çok inmeyip, salon toplantılarıyla kampanyayı yürütecek. Bu bağlamda Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar 8 kez İstanbul, 3'er kez de Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak.

MERSİN'DE KRİZİ FIRSATA ÇEVİRME PEŞİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi'nde, İyi Parti'nin büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri için aday gösteremediği Mersin'e de miting programında ayrı bir önem verildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İyi Parti adayı olması planlanan ancak seçim kuruluna süresinde teslim edilmeyen liste nedeniyle bu partiden aday olamayan Burhanettin Kocamaz'ın Demokrat Parti'den aday gösterilmesi ile daha da kritik bir il halini alan Mersin'i, 3 kez ziyaret edecek. 1 Mart'ta bu kentte olması beklenen Kılıçdaroğlu, ayrıca 7 ve 16 Mart'ta da Mersin'de bulunacak.

AKŞENER BUNA KIZACAK

CHP ile İP, ittifaka rağmen Mersin'de farklı adaylarla seçime girdi. İP'in adayı Burhanettin Kocamaz, CHP'nin adayı ise Vahap Seçer. Ancak İyi Parti'nin adayı Kocamaz'ın başvurusunda geç kalındığı için DP'den aday gösterildi. Bu krizi fırsata çevirmek isteyen ve 3 defa Mersin'e gidecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı Meral Akşener'i kızdıracak gibi duruyor.