Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bayram mesajı
AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı nedeniyel bir mesaj yayınladı.

"LAİK, DEMOKRATİK VE SOSYAL HUKUK DEVLETİ HARCI.."

CHP Liderinin mesajında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun temellerine yerleştirdiği laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti harcı ile köklü parlamenter geleneğimiz, İslam dünyasının ve geniş bir Müslüman nüfusu barındıran diğer ülkelerin umududur." ifadeleri yer aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bayram mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu, bayram mesajında şunları söyledi; "Türkiye Cumhuriyeti, düşünen, aklını kullanan, kendini bilen ve kendini bulmanın yollarını arayan, tüm insanlığı sahiplenen, yaşananları sorgulayan, birbirini kucaklayan, kindar olmayan, kul hakkı yemeyen, çalmayan, ayrım yapmayan, ötekileştirmeyen, yoksulları onurlarını kırmaksızın, yoksulluklarını da yenmelerini amaç edinerek kucaklayan, en yakınından en uzağındakilere dek birlikte barış içinde yaşamayı hedefleyen, hukukun üstünlüğüne inanan vatandaşlarıyla, bölgemizi kuşatacak daha güzel bir geleceğe, bayram coşkusuyla yürüyecektir.

"ŞEHİT DÜŞEN GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZİ.."

Bu inanç ve umutla, Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için terör örgütüne karşı verdikleri mücadelede şehit düşen güvenlik görevlilerimizi rahmetle anıyorum.

"RAMAZAN BAYRAMI'NI YÜREKTEN KUTLUYORUM"

Acılarını bir ömür yüreklerinde taşıyacak şehit ailelerine Allah’tan sabır diliyor, bedenlerini bizler için siper etmiş gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı yürekten kutluyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)