Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uşak mitingi konuşması

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uşak mitingi konuşması

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarının satır başları;

"18 Nisan 2013'ü unutmasınlar. MİT Başbakan'ın önüne 3 sayfalık rapor koyar. Senin bakanlarının Reza Zarrab'la rüşvet ilişkileri var diyor. Eğer bu tür ortaya hükümet zor durumda kalabilir.. Kaç ay oldu.. hiçbirşey yapmıyor.. Niye yapmıyor? Çünkü kendisi başçalanda onun için. Oda götürüyor, beraber götürüyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uşak mitingi konuşması

"BANA YETKİ VERİN HEPSİNİN HESABINI SORACAĞIM"

85 milyar avro götürüldü.Zaten bu yolsuzluğu kapatmak istiyorlar. 247 katrilyonluk bir yolsuzluk kapatılmaz. Sizden yetki istiyorum. Bana bu hakkı verini hepsinin hesabını soracağım. Çiftçi kardeşim dünyanın en pahalı ilacını mazotunu sana satıyorlar. Ayın 30'unda sandığa gittiğinde elini vicdanını koy, düşün. Neden sana mazotun litresini sana 5 liraya veriyorlar. Gürcistan'da 2 lira... Biri malı götürürse birine faturayı kesmesi lazım. Kimse kesiyor, size kesiyor...

"247 KATRİLYONU SİZE VERECEĞİM"

Sen bunu yapacaksın da parayı nereden bulacaksın. Sözüm söz! Nereye kaçarsa kaçsın getireceğim hesabını soracağım. 247 katrilyonu getirip size vereceğim, bu para sizin çünkü.

"GENÇLERİN TWITTER'INDAN SEN KORKUYOSUN"

Bana dava açmış, sanıyor ki ben korkacağım. Ayakkabı kutusundan, gençlerin twitterından ben korkmuyorum ki sen korkuyosun! Sen adam olsan mahkemeye gidip ben aklanmak istiyorum dersin. Bunu diyebilir mi? asla demez."