Kemer Belediye Başkanı serbest

Kemer Belediye Başkanı serbest

Kemer Belediyesi'nde düzenlenen ihaleye fesat karıştırma operasyonu kapsamında Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile birlikte tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen 9 zanlı da serbest bırakıldı.

9 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında İsa K. da gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Böylece gözaltına alınanların sayısı 9'a yükseldi. Cumhuriyet Savcılığı'nda sorgulandıktan sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, danışmanları Hasan Galip Ç, Ramazan Salim U, Fen İşleri Müdürü Nuray M, Zabıta Müdürü İsmail C, Kemer Otelciler Birliği eski Başkanı Turan B, Ar-Ge Şube Müdürü Ömer N, otel sahibi Rusya Federasyonu vatandaşı Alexander İ. ve İsa K. 13 saatlik sorguların ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince Kemer Belediyesi'ne 23 Haziran'da düzenlenen operasyon kapsamında aralarında Belediye Başkanı Mustafa Gül ile belediye çalışanlarının da bulunduğu 9 kişi gözaltına alınmıştı. Zanlılardan Ruhsat Şube Müdürü Erdoğan O. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılmış Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül dahil 8 kişi ''Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve üye olmak, haksız kazanç elde etmek, rüşvet almak, imar kirliliğine neden olmak, irtikap, ihaleye fesat karıştırmak, resmi belgede sahtecilik, görevi kötüye kullanma, özel belgede sahtecilik, resmi belgeyi yok etme ve gizleme'' suçlamalarıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti.