Kenan Işık’ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor

Kenan Işık’ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor

Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Kenan Işık'ı bugün tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Özyağcılar ile ATV Genel Müdürü Adem Gürses ziyaret etti.

"GELDİK AMA GÖREMEDİK"

Şehir Tiyatroları sanatçısı ve sinema oyuncusu Erdal Özyağcılar, hastane önünde bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özyağcılar, "Geldik fakat göremedik, göstermiyorlarmış. Sabah eşi gelmiş. Tıbbi bir bilgi de vermiyorlar şu anda" dedi. Özyağcılar, bir gazetecinin "Hayati tehlikesi var mı?" şeklinde sorusuna ise "Ondan da bilgim yok. Gelmemle gitmem bir oldu" diye cevap verdi.

"DAHA FAZLA UYUTULACAK"

Gün içinde hastaneye ATV Genel Müdürü Adem Gürses de geldi. Gürses, Kenan Işık'a yaptığı ziyaretin ardından hastane önündeki gazetecilere yaptığı açıklamada, ünlü tiyatrocunun durumunun iyiye doğru gittiğini belirtti. Gürses, "Ameliyat çok başarılı geçti. 48 saat, belki biraz daha da fazla bir süre uyutulacak. Olumsuz bir komplikasyon gelişmemesi en büyük iyiye gidiştir. Olumsuz bir durum yok, vaziyet çok iyi. Yoğun bakımda göremiyoruz ama doktorlardan aldığımız bilgi de o yönde ki riskli bir durum yok. Olumsuza doğru gidiş olmaması zaten olumlu gelişmedir. İnşallah en kısa sürede ayağa kalkacaktır" şeklinde konuştu.

Kenan Işık’ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor

Kenan Işık, dün öğle saatlerinde gittiği bir spor salonunda spor sonrası düşerek beyin kanaması geçirmiş ve acil olarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ünlü tiyatrocu ve TV sunucusu Işık'ın üç gün uyutulması gerektiği belirtiliyor.

TWITTER'DA ÖLDÜRDÜLER

Öte yandan Kenan Işık'ın durumu iyiye giderken twitter'da öldüğüne dair haberler yayıldı. Burada daha önce de defalarca Münir Özkul, Ara Güler gibi isimlerin öldüğüne dair haberler yayılmıştı.