Tekirdağ Cezaevi'ndeki mahkum baldırını kesip yedi

Tekirdağ Cezaevi'ndeki mahkum baldırını kesip yedi

Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde 'cinayet' suçundan hükümlü A.T., meyve bıçağı ile sağ bacağının baldır kısmından kare şeklinde 8 santim kestiği et parçasını, koğuşunda bulunan su ısıtıcısında haşlayıp yedi.

8 CM KESİP HAŞLADI

Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde yaklaşık 10 yıl önce işlediği bir cinayet suçundan hükümlü bulunan A.T., tek başına kaldığı koğuşunda bulunan ucu kesik meyve bıçağı ile sağ baldırından kare şeklinde kestiği 8 santimlik et parçasını kesip kopardı. Tetik'in, kopardığı parçayı su ısıtıcısında haşladıktan sonra yediği ileri sürüldü.

Diğer hükümlülerin havalandırmada A.T.'nin kanaması olduğunu görüp söylemesi üzerine harekete geçen cezaevi yönetimi, ambulans çağırdı.

"HAŞLANMIŞ ET SEVERİM"

A.T., ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede baldırından kestiği et parçasını yediğini söyleyen Abdullah Tetik'in, burada doktorlara "Ben haşlanmış et severim" dediği öne sürüldü.

Gerekli tedavisi yapılan A.T., ambulansla yeniden cezaevine götürüldü. Cinayet hükümlüsü A.T.'nin daha önce de kendi kolundan ısırarak kopardığı parçayı yediği iddia edildi.

Tekirdağ F Tipi Kapalı Cezaevi'nden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Nadir Yağcı da cezaevinde meydana gelen olayı doğruladı.

Anthony Hopkins'in başrolünde oynadağı 'Hannibal' filmini anımsatan olay, duyanları şaşkına çevirdi.