Kerem Altan Defne Joy'un ölümünü anlattı

Ünlü oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster'in ölü bulunduğu Caddebostan'daki evin sahibi Halit Kerem Altan, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Kerem Altan, Defne Joy Foster'ı ölmeden önce gören son insandı..İfadesinde o gecenin ayrıntılarını anlattı. Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, polis merkezinde bilgisine başvurulmasının ardından serbest bırakıldı.

AÇIKLAMAYI SONRA YAPACAĞIZ

Altan'ın ifadesinde "Eve geldikten sonra bir şeyler yedik. Defne fenalaştı. Doktor bulmak için dışarıya çıktım. Eve geldiğimde daha da fenalaştığını görünce ambulans çağırdım" dediği öğrenildi. Altan, polis merkezi çıkışında soruları yanıtsız bırakırken avukatı ise, "Şu aşamada konuşmak doğru olmaz. Deliller toplanacak. Açıklamayı daha sonra yapacağız" diye konuştu.

DÜN GECE TANIŞMIŞLAR

NTV'nin geçtiği habere göre ise, Kerem Altan ifadesinde şunları da söyledi: "Defne ile dün gece ilk kez tanıştık. Eğlendiğimiz mekandan çıktıktan sonra diğer arkadaşları bıraktık. Defne'ye gelip ben de kalabileceğini söyledim. Kabul etti. İkimiz Caddebostan'daki evime gittik."

AHMET ALTAN'IN OĞLU ANLATTI

Kerem Halit Altan ifadesinde Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi.

Kerem Altan Defne Joy'un ölümünü anlattı

BURNUNDAN KAN GELDİ

Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

Defne Joy Foster'ın cenazesi evden çıkarıldı

Özgür Aras'ın canlı yayında Defne için ağlaması - izle

Defne Joy Foster'in son görüntüleri için tıklayın

Defne Joy programda böyle veda etmişti - izle

Defne Joy Foster'ın son performansı - izle

Defne Joy Foster'un Azra Akın ile son performansı- izle

Defne Joy Foster'ın son görüntüleri

İşte Defne'nin Can Claude'u