Kılıçdaroğlu bütçenin nasıl yapılacağını ben bilirim dedi
ensonhaber.com

KK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin, CHP'nin seçim vaatlerine yönelik eleştirilerine yanıt vererek "Ben bulurum para nasıl toplanır bütçe nasıl yapılır. Para nasıl harcanır eğer Türkiye’de bu işi 10 kişi biliyorsa bunlardan biri benim" diye konuştu.

PARANIN NASIL HARCANACAĞINI BİLİRİM

"Size sözüm söz onlardan alıp size vereceğim. Diyorum ya Emekli Ramazan ve Kurban bayramında ikramiye vereceğim. Nerden bulacaksın diyorlar emekli esnafın aylığından kesilen sosyal güvenlik primini kaldıracağım diyorum nereden bulacaksın. Ben bulurum, para nasıl toplanır bütçe nasıl yapılır. Para nasıl harcanır eğer Türkiye’de bu işi 10 kişi biliyorsa bunlardan biri benim.

BİR MEMLEKET NASIL YÖNETİLİRMİŞ GÖSTERECEĞİZ

Köylünün hangi durumda olduğunu biliyorum. Meşhur Bafra sigaramız vardı tütünü vardı. Ne oldu onlar? Babalarının malı gibi sattılar. Kendi toprağınızdan su çekiyorsunuz dünyanın parasını istiyorlar sizden. Size sözüm söz vatandaşı borç batağından kurtaracağım. İcra dailerinden kurtaracağım sizi. Sevgili anneler, Bir memleket nasıl yönetilirmiş halkımıza göstereceğiz. Bir seçim bildirgesi nasıl hazırlanır onu gösterdik yönetmeyi de göstereceğiz."